t-wiegske-logo-bijgesneden

Webshop » Uniformvoorschriften » Basisschool De Mozaïek Schoenstraat Borgerhout

Basisschool De Mozaïek Schoenstraat Borgerhout

Basisschool de Mozaïek Schoenstraat 41 Borgerhout

Kledij en uniform

Kleuters : De kleuters dragen verzorgde kledij, aangepast aan de weersomstandigheden. Kies voor gemakkelijke kledij: niet veel knopen of ritsen, geen bretellen, schoenen zonder veters, geen teenslippers, … (veiligheid en zelfredzaamheid) Jassen voorzien van een lus om makkelijk op te hangen a.u.b.  

Handschoenen of wanten graag aan elkaar vastmaken met een lintje dat u door de mouwen steekt.

Boekentassen, brooddozen, mutsen, sjaals, gymspullen, … raken zeer gemakkelijk zoek. Zet daarom overal de naam van uw kind op.

Lagere school: Alle leerlingen van de lagere school dragen het voorgeschreven schooluniform. Er is een verschil tussen schoolkledij en vrijetijdskledij, daarom kiezen wij voor nette stijlvolle kledij. Daarbij hoort een verzorgd en hygiënisch kapsel:haar zonder teveel versieringen of kleuren, zonder haarstukjes, dat netjes gekamd is. Meisjes met lang haar dragen dit bijeengebonden met een elastiekje of haarspeld in de kleuren van het uniform. Ook een diadeem of haarlint is toegelaten om het haar uit het gezicht te houden.

- Marineblauwe effen jas (ook de voering is effen), reflecterende strips voor de veiligheid zijn wel toegestaan.  

- Marineblauwe, witte of lichtblauwe effen mutsen, sjaals, handschoenen (andere hoofddeksels en hoofddoeken zijn niet toegelaten)

- Marineblauwe sweater, vest of trui (zonder tekening of letters in een andere kleur) - Marineblauwe rok, overgooier of geklede stoffen broek (géén jeans, legging, jogging, kleedje, short)

- Lichtblauw hemd met korte of lange mouwen (géén polo of T-shirt)

- Eenvoudige en degelijke donkere schoenen of laarzen (geen teenslippers of sportschoenen, geen basketters!) - Effen witte of donkerblauwe kousen of sokjes

- Er worden geen sieraden gedragen; enkel kleine oorstekertjes zijn toegelaten. - We laten enkel stevige boekentassen toe die het schoolmateriaal voldoende bescherming bieden; rugzakken en grote handtassen zijn niet toegelaten.

Met aandrang vragen wij dat alle kledij en materiaal voorzien is van de naam van het kind. De school is niet verantwoordelijk voor diefstal of verlies van persoonlijk materiaal. Indien een kind iets verloren is, kan u kijken bij de gevonden voorwerpen op de rekken onder het afdak of vraagt u het aan de klasleerkracht. Na enige tijd worden de niet opgehaalde voorwerpen aan Moeders-voor-moeders geschonken.     Home Openingsuren Info Contact Mijn account Maattabel Algemene Voorwaarden Levering en retour Privacy Disclaimer Herroeping aankoop Over 'T Wiegske Wastips

    Alle prijzen zijn Inclusief 21% BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
    Webshop software: EasyWebshop.be