t-wiegske-logo-bijgesneden

Webshop » Uniformvoorschriften » Sint Jozef SO Borsbeek

Sint Jozef SO Borsbeek


Sint JozefInstituut Secundair Onderwijs Borsbeek
Schoolkledij
De schoolkledij is een uiting van de stijl van onze school. Ze geeft je echter ook de kans je eigenheid te bewaren, natuurlijk binnen bepaalde grenzen De school behoudt zich het recht voor om te beslissen wat kan en wat niet.
Je komt in gepaste schoolkledij naar school en je hebt geen vervangkledij bij je. Broeken en rokken zijn marineblauw zonder opdruk of tekening. Alle andere kledingstukken zijn volledig marineblauw of wit zonder opdruk of tekening. Alle leerlingen, behalve de leerlingen van het zevende jaar, dragen de verplichte school-T-shirts op elk moment.
Broeken : stiksels zijn marineblauw. Jeans en jeanslook zijn niet toegelaten. Je broek mag niet korter zijn dan 5 cm boven de knie.
Rokken : de lengte schommelt tussen 5 cm onder of boven de knie.
Schoenen : moeten altijd vast aan de hiel zijn. Slippers, aanstekers en crocs zijn verboden. De hakken zijn maximaal 5 centimeter hoog. Naaldhakken zijn altijd verboden. Schoenen zijn een belangrijk onderdeel van de schoolkledij. Schoenen en veters moeten dus sober zijn van kleur. Enkel de kleuren zwart, wit, bruin, donkerblauw, grijs en beige zijn toegelaten.
Juwelen : zijn klein en sober. Piercings en neusbellen zijn niet toegelaten. Afplakken is ook niet toegelaten. Je mag twee paar oorbellen dragen. Stretchers zijn niet toegelaten.
Haartooi/make-up: je haarkleur moet natuurlijk zijn. Haaraccessoires zijn discreet. Nagellak, valse nagels en opvallende make-up kunnen niet.
Hoofddeksels: alleen marineblauwe of witte mutsen zijn toegelaten, maar enkel op de speelplaats én enkel bij koud weer. Bandana’s, helmen, petten, hoofddoeken, enz. doe je af aan de schoolpoort.

    Home Openingsuren Info Contact Mijn account Maattabel Algemene Voorwaarden Levering en retour Privacy Disclaimer Herroeping aankoop Over 'T Wiegske Wastips

    Alle prijzen zijn Inclusief 21% BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
    Webshop software: EasyWebshop.be